ÅPNINGSTILBUD, kun en begrenset tid:

Første 14 dager gratis

Kun kr 99 per måned (ordinær pris kr 149 per måned)

Få en gratis meditasjon med en gang, for selv-kjærlighet og tid for deg selv.


En verden av yin og vinyasa yoga, meditasjon, ren livsstil, personlig utvikling.


Få mer livsglede, mening, indre ro, styrke og tone kroppen, få bedre fleksibilitet, sove bedre, mindre stress og angst, rense kroppen, få mer energi, bedre selvtillit og selvfølelse, sunne forhold og hva er det, tankens kraft.

Hei vakre sjel, jeg er NinaJeg bor i Sarpsborg og er utdannet YogaLærer og LivsCoach. Mitt mål er å få andre til å føle seg fantastisk med yoga, ren livsstil, personlig utvikling, sunne forhold og coaching. Og oppleve mer glede og mening i livet. Jeg startet å praktisere yoga i 2006 for å håndtere stress, angst og bli mer fleksibel i kroppen. Jeg ble da også mer oppmerksom på sunn mat, tankegang og coaching. Og hvordan alt dette påvirket meg. 

Mitt mål er at du skal finne yogaprogram som er enkle å følge, og du kan trene hjemme hos deg selv. Men også kunne rense kroppen, få en renere livsstil, få mer livsglede og personlig utvikling.


Denne pakken er ikke tilgjengelig for kjøp.

Ofte stilte spørsmål:Kan jeg prøve det ut gratis først?

Ja første 14 dager er helt gratis, så det er helt uforpliktende. Og det er ingen bindingstid.


Er det noe åpningstilbud?

Ja første 14 dager er gratis, og deretter kun kr 99 per måned (ordinær pris er kr 149 per måned). Og du får en selv-kjærlighet meditasjon med en gang som du kan starte med å ta vare på deg selv.Er det bindingstid?

Nei det er ingen bindingstid, og første 14 dager er gratis. Så prøv det ut helt uforpliktende.Kommer det nytt innhold?

Ja det vil kontinuerlig komme nytt innhold. Du kan også legge inn dine ønsker i felles Facebook gruppe, som kun er for medlemer. Som er en lukket Facebook gruppe.Er det treningsprogram for å bygge styrke?

Ja du finner vinyasa yoga for å bygge styrke og balanse i kroppen. Styrke kjernemuskaltur og mer.Hva koster det?

Det er gratis første 14 dager, og deretter 149 kr måneden. Ingen bindingstid.Hva er inkludert?

Vinyasa og yin yoga treninger og treningsprogram, personlig utvikling, sunn livsstil og sunn mat, meditasjoner, Facebook gruppe du kan stille spørsmål og kanskje få nye venner, et stort og super nyttig kurs: Om å bli fri etter psykisk vold og vanskelige relasjoner.

Noe du lurer på?

Bare å spørre meg spørsmål på epost: nina(a)purejoybynina.no

Jeg er her for å hjelpe.