ÅPNINGSTILBUD, kun en begrenset tid:

Første 14 dager gratis

Kun kr 99 per måned (ordinær pris kr 149 per måned)


En verden av yin og vinyasa yoga, meditasjon, ren livsstil, personlig utvikling.


Få mer livsglede, mening, indre ro, styrke og tone kroppen, få bedre fleksibilitet, sove bedre, mindre stress og angst, rense kroppen, få mer energi, bedre selvtillit og selvfølelse, sunne forhold og hva er det, tankens kraft.Hei vakre sjel, jeg er NinaJeg bor i Sarpsborg og er utdannet YogaLærer og LivsCoach. Mitt mål er å få andre til å føle seg fantastisk og få en bedre mental helse gjennom yoga, ren livsstil, personlig utvikling, sunne forhold og coaching. Og oppleve mer glede og mening i livet. Jeg startet å praktisere yoga i 2006 for å håndtere stress, angst og bli mer fleksibel i kroppen. Jeg ble da også mer oppmerksom på sunn mat, tankegang og coaching. Og hvordan alt dette påvirket meg. Jeg tilbyr også coaching samtaler.

Mitt mål er at du skal finne yogaprogram som er enkle å følge, og du kan trene hjemme hos deg selv. Men også kunne rense kroppen, få en renere livsstil, få mer livsglede og jobbe med din personlig utvikling. Og da også få kraftfulle verktøy for å kunne heale hva du har vært igjennom i ditt liv.

Og være både mentalt og emosjonelt sunn og sterk i deg selv.
Omtaler fra vakre sjeler:
Kundeomtaler fra fine folk:Ofte stilte spørsmål:Kan jeg prøve det ut gratis først?

Ja første 14 dager er helt gratis, så det er helt uforpliktende. Og det er ingen bindingstid.


Er det noe åpningstilbud?

Ja første 14 dager er gratis, og deretter kun kr 99 per måned (ordinær pris er kr 149 per måned).


Er det bindingstid?

Nei det er ingen bindingstid, og første 14 dager er gratis. Så prøv det ut helt uforpliktende.


Kommer det nytt innhold?

Ja det vil kontinuerlig komme nytt innhold. Du kan også legge inn dine ønsker i felles Facebook gruppe, som kun er for medlemer. Som er en lukket Facebook gruppe.


Er det treningsprogram for å bygge styrke?

Ja du finner vinyasa yoga for å bygge styrke og balanse i kroppen. Styrke kjernemuskaltur og mer.

Hva koster det?

Det er gratis første 14 dager, og deretter 99 kr måneden, men dette er kun et påningstilbud. Ordinær pris er kr 149 per måned. Ingen bindingstid.


Hva er inkludert?

Vinyasa og yin yoga treninger og treningsprogram, personlig utvikling, sunn livsstil og sunn mat, meditasjoner, Facebook gruppe du kan stille spørsmål og kanskje få nye venner, et stort og super nyttig kurs: Om å bli fri etter psykisk vold og vanskelige relasjoner.
Noe du lurer på?

Bare å spørre meg spørsmål på epost: nina(a)purejoybynina.no

Jeg er her for å hjelpe.