VILKÅR OG BETINGELSER:


ONLINEKURS OG ONLINEPROGRAMMER:

Onlinekurs og onlineprogram gjelder per deltaker, og det forutsettes at innloggingsinformasjon ikke deles med andre. Du har tilgang til online kurset livet ut. Alle videoene og arbeidsoppgavene er beskyttet av opphavsrett og er kun til personlig bruk. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre ethvert materiale som finnes i kursportalen.
COACHING:

Kjøp og bestilling av coachingtimer er bindende og gir ikke rett til refusjon. Timen kan avbestilles og flyttes hvis det gjøres innen 24 timer før avtalen. Coachingen gjennomføres på nøyaktig klokkeslett, via Zoom, Skype eller annen avtalt plattform hvis ikke personlig møte er avtalt. Coachingtimer som ikke benyttes eller avbestilles, blir belastet i sin helhet. Alle coaching timer florhåndsbetales, både via nett coaching og coaching via personlig møte.


Til informasjon så opplyser jeg om at jeg er ingen psykolog eller lege, men en profesjonell coach. Jeg har også utdannelse innenfor coaching. Jeg bruker også min intuisjon og bruker også det spirituelle og healing i mine coaching timer. Jeg deler mine erfaringer om livet og hva som har hjulpet for meg ut av tung angst, depresjon, mye stress og vanskelige forhold. Noe jeg har erfaring med fra jeg var ca 6 år gammel. I dag har jeg kommet ut av tung angst, depresjon, vanskelige forhold gjennom ulike ting. Derfor ønsker jeg å hjelpe deg og andre, med hva jeg har erfart og hva som har hjulpet for meg når det gjelder mental helse.


Om du skulle ha sterke selvmordstanker og ved akutte situasjoner så ring legevakt: 116 117, eller nødnummer 113.


Jeg kan ikke garantere for at det jeg veileder om eller det som har hjulpet for meg vil hjelpe for deg. Og er heller ikke ansvarlig for utfall eller resultater etter coachingen. Resultatene av coaching samtalene avhenger også av din jobb og ditt arbeid etter samtalene


Coaching timen eller timene settes opp etter at timen er betalt. Vær så snill å tillate at det kan gå 48 timer (utenfor røde dager og helger) for meg å svare på dine bestillinger, og vær oppmerksom på at det kan hende jeg ikke har mulighet til å sette deg opp på en time med en gang. Jeg vil kontakte deg for å informere hvilke tider og dager som er ledige. Hvis vi av en eller annen grunn ikke skulle klare å finne en time som passer for deg, så vil du få tilbake pengene. Merk: På grunn av denne servicen så kan det ikke refunderes penger når arbeidet med å sette opp coaching timen er gjort og timen er betalt. Du kan bare få tilbake pengene før vi har avtalt tid og dag for coaching samtalene.


Jeg er utdannet i yin yogalærerutdanning over nett 30 timer, og har trent yoga selv siden 2006. Jeg har også vært på mange forskjellige kurs hos ulike yoga lærere både i vinyasa, virya, yin, ashtanga, hatha, klassisk. Jeg går kontinuerlig på kurs hos ulike lærere.
TAUSHETSPLIKT:

All kontakt mellom oss er underlagt taushetsplikt, og du kan være helt trygg på at opplysninger og informasjon gitt i kurs- og coachingsammenheng forblir privat.


Du står fritt til å diskutere dine personlige erfaringer og resultater med andre. Derimot er du underlagt taushetsplikt om alt som omhandler andre deltakere på kurs, event, i kursportalen eller andre sosiale arenaer i tilknytning til PureJoyByNina og PureJoy AS
ANGRERETT:

Alle onlinekurs har 14 dagers returrett. Det vil si at du får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd innen 14 dager etter kjøpsdato. Pengene tilbakeføres til kontoen de ble betalt fra, forutsett at vi har mottatt en skriftlig henvendelse innen fristen til [email protected]
BETALING:

Alle onlinekurs og coachinger 1 til 1 forhåndsbetales via våre nettsider. Online kurs fås tilgang til rett etter at betalingen er gjennomført og godkjent.


Coaching timer 1-1 blir avtalt etter at betalingen er gjort. Og blir da avtalt senest innen 48 timer etter betaling av timer er gjort og registrert, om ikke annet skulle være avtalt.


Betaling av online kurs og coaching timer 1-1 gjøres via vår nettbutikk via vipps eller direkte via våre nettsider på en sikker måte.
AVLYSNING OG UTSETTELSE:

PureJoyByNina-Nina Lundgård forbeholder seg retten til å avlyse eller utsette coaching, kurs og event som følge av årsaker som er utenfor vår kontroll. Ved avlysning vil du få refundert innbetalt beløp, eller tilbud om deltakelse på et senere tidspunkt.
ANSVARSBEGRENSNING:

PureJoyByNina – Nina Lundgård fraskriver seg alle økonomiske krav knyttet til websidene, video, nyhetsbrev, kursportal eller annet innhold. Ved å kjøpe kurs og coaching aksepterer og godtar du, at du fullt og helt er ansvarlig selv for din fremgang og dine resultater.
KUNDESERVICE:

Ved spørsmål om tjenesten, tekniske problemer og reklamasjon vedrørende tjenesten eller betalinger rettes disse til PureJoyByNina, Nina Lundgård, via [email protected] eller via kontaktskjema. Vi gir deg tilbakemelding på henvendelsen så raskt som mulig.
REKLAMASJON OG OMTALE:

Hvis du er fornøyd med et produkt eller tjenesten, er vi veldig glad for at du bringer det videre. Er det derimot noe som ikke svarer til forventningene dine, setter vi pris på at du tar kontakt med oss direkte via [email protected] – Vi vil strekke oss langt for at du skal bli fornøyd.


Hvis det skulle oppstå en tvist mellom deg og selskapet, samtykker du i at den eneste arena for å løse en slik uenighet, er mellom oss internt. Du samtykker i at du ikke vil delta i noen form for kommunikasjon med en tredje part, offentlig eller privat, som vil føre til offentlig omtale.


Hvis tvisten ikke løses ved forhandlinger mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten.


Eventuelle varsler om uenighet som gis fra en av partene til den andre, skjer per epost, registrert eller sertifisert med kvittering. Varselet sendes til adressene som vises nedenfor.


PureJoyByNina

Nina Lundgård

nina(a)purejoybynina.no

Org.nr: 999079849 MVA